Om Hydraulpartner AB

Hydraulpartner AB består idag av VD/tekniker som utgår från Trelleborg, Johan Hansson tekniker utgår från Trelleborg och Tobias Engkvist utgår från Helsingborg. Vi söker för tillfället fler tekniker till både Södra och Mellersta Sverige.

Hydraulpartner AB är ett företag som håller på med hydraulik i alla former, vi sysslar i huvudsak med hydraulpressar . Vi utför säkerhetsöversyner, felsöker och reparerar och utför även säkerhetsombyggnader. Vi sysslar även med andra hydraulmaskiner stora som små. Ett par exempel på vad vi har för områden är hamnar, hydraulik för små maskiner och specialmaskiner, hasplar och riktverk mm.

Vi servar, reparerar och bygger om hydraulutrustningar. Vi renoverar alla former av cylindrar och använder då företrädesvis Chesterton Sweden som leverantör av tätningar. Vi monterar filterkretsar på alla förekommande hydraulaggregat, vi bygger om och modifierar hydrauliska anläggningar.

Hydraulpartner AB har även slangpressnings utrustning för slang upp till 2,5 tum i Trelleborg. Vi jobbar på att vi skall ha slangpressningsutrustning i våra servicebilar inom kort.

Vi har utrustning för oljerening och i samband med detta tar vi alltid oljeprov för att ni som kunder skall ha koll på kvaliteten av olja i era aggregat, olje rening sparar pengar genom att man inte behöver byta oljan.

Har ni frågor är ni varmt välkomna att ringa oss.

Om oss