Om Hydraulpartner AB

Hydraulpartner AB består idag av VD/tekniker som utgår från Trelleborg, Jim tekniker utgår från Trelleborg, Tobias utgår från Helsingborg och vi har Svante som utgår från Malmö.

Hydraulpartner AB är ett företag som håller på med hydraulik i alla former, vi sysslar i huvudsak med hydraulpressar . Vi utför säkerhetsöversyner, felsöker och reparerar och utför även säkerhetsombyggnader. Vi sysslar även med andra hydraulmaskiner stora som små. Ett par exempel på vad vi har för områden är hamnar, hydraulik för små maskiner och specialmaskiner, hasplar och riktverk mm.

Vi servar, reparerar och bygger om hydraulutrustningar. Vi renoverar alla former av cylindrar och använder då företrädesvis Chesterton Sweden som leverantör av tätningar. Vi monterar filterkretsar på alla förekommande hydraulaggregat, vi bygger om och modifierar hydrauliska anläggningar. Gör säkerhetsöversyner på hydraulpressar och andra hydraulanläggningar.

Hydraulpartner AB har även slangpressnings utrustning för slang upp till 2,5 tum i Trelleborg. 

Vi har utrustning för oljerening och i samband med detta tar vi alltid oljeprov för att ni som kunder skall ha koll på kvaliteten av olja i era aggregat, olje rening sparar pengar genom att man inte behöver byta oljan.

Har ni frågor är ni varmt välkomna att ringa oss.

Om oss